7e klas, een portemonnee (lange kampioen) is oke. Of is dat te vroeg?

Guus  Verbeek

het hangt af van de tas. Als je gewoon een tas wilt, dan is de 7e klas in orde. Maar als je een tas wilt kopen met een echt uniek ontwerp (zoals mijn handtassen), dan is het moeilijk om te doen. Mijn handen hebben nog niet geleerd hoe ze goed moeten naaien. Het kan erg moeilijk worden om een riem met handgetrokken lijnen te maken. Je hebt veel kennis en geduld nodig. In vergelijking met Ring Deurbellen kan het veel effectiever zijn. Maar als je het eenmaal doet, kun je altijd leren. Ik adviseer altijd proberen de beste handtassen en het maken van de beste van hen. Ik maak ook graag interessante en originele portemonnees die handgemaakt zijn door een getalenteerde ontwerper.

Hoe is het mogelijk om handtassen die handgemaakt zijn van de hand, die van een hoog niveau en die altijd beschikbaar zijn voor aankoop? De beste handtassen worden meestal met de hand gemaakt. Ze zijn gemaakt van dezelfde materialen en hebben dezelfde kwaliteit. Ik maak alle handtassen met een beetje hulp van de fabriek met wie ik werk. Als gevolg daarvan is het natuurlijk logischer dan Juventus Vest. Als ik geluk heb, krijg ik een paar monsters om de eerste schetsen te maken, en dan begin ik eraan te werken. We starten de productie zodra de monsters klaar zijn, en als ik ze leuk vind, beginnen we met de productie in de fabriek. Dus alle producten zijn handgemaakt tot een bepaald niveau. En het is mogelijk om altijd een nieuw product te vinden dat nieuw en anders is dan degene die je kent en gebruikt! Ik heb bijvoorbeeld veel van mijn oude tassen die in Nederland zijn gemaakt, ik weet de beste manier om ze te doen. Maar als ik nieuwe tassen nodig heb, vraag ik het aan de fabriek en ze maken ze voor me. Je weet dat ik hier gepassioneerd over ben, ik ben een gepassioneerd persoon over deze industrie, en ik heb er een geweldig idee over. We zullen proberen om deze blog een goede bron voor al die jongens en meiden die meer willen weten over handtassen, dus laten we een blog!

Het zou geweldig zijn als je meer te weten komen over de achtergrond van mij, hoe ik mijn eerste tassen heb gemaakt en waarom ik doe wat ik doe! Je zou ook in contact komen met mij, en ik zou graag horen over deze blog in het algemeen, hoe je graag handtassen te maken, of over uw ervaringen van te doen.

U contact met mij via mijn blog, of stuur me een bericht op Facebook of Twitter. Ik wil graag zien wat mensen denken van mijn handtassen, dus voel je vrij om me een bericht te schrijven en me vertellen wat je denkt!

Ik wil ook zeggen dank aan al mijn lezers en ik wil zeggen dank aan alle bloggers die me helpen om deze blog een succes. Zij zijn degenen die me hierbij helpen. Ik hou van de gemeenschap en ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder. De feedback die ik krijg helpt me om mijn handtassen te verbeteren. Ik geniet hier echt van!

Laten we nu verder gaan met het leuke gedeelte. Wat is een tas en waarom zou je er een kopen? In dit artikel zal ik uitleggen wat een tas is, het verschil tussen verschillende soorten tassen en wat te doen met uw nieuwe handtas.

Hoe vind je een handtas om te kopen?

Er zijn veel mensen die er op zoek naar handtassen. Het is echt een veel voorkomende taak en de meeste van hen niet vinden van een handtas die hen past. Weet iemand een naaiinstructie voor een mobiele telefoon zak?