About me

Guus  Verbeek

In 2017 werd ik geïnterviewd door Nederland over het onderwerp: handtassen. Ik ben nu bezig met het voorbereiden van een artikel over mijn ervaring hier in de winkel, die zal worden gepubliceerd op 2 oktober 2017. Ik denk dat handtassen en hun verhalen zijn iets dat altijd in de vraag door het publiek en dit is altijd mijn doel met deze blog. Ik denk dat het belangrijk is om in elk land dezelfde ervaringen te hebben die je bezoekt, zowel op de lokale markt als in de grotere cultuur in Nederland. Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over handtassen of wilt u een handtas die je nog nooit eerder hebt gezien proberen, kijk dan op The Local Netherlands.

De handtassen van Guus Verbeek

Hoe ziet handtasshoppen in Nederland eruit? De beste manier om het uit te leggen is door voorbeeld. Deze handtaswinkel is gevestigd in het centrum van de stad Tilburg. Tilburg staat bekend om zijn beeldende kunst, muziek en kunstgaleries.

Mijn doel

Mijn passie is het vinden van de beste handtassen in Nederland en over de hele wereld en het geven van mijn mening aan iedereen die misschien een grote tas, een goede kwaliteit handtas, een nieuwe handtas of een tas die je net gekocht of geïnteresseerd zijn in het kopen bezitten. Mijn doel is om de merken te helpen om te weten en begrijpen van de verschillende handtas markt en om de klanten van deze handtassen weten, zodat ze ze kunnen kopen en ondersteunen hun toekomstige projecten.

Voor mij is de handtas een symbool van de persoon, het merk en de merkpersoonlijkheid, een symbool dat mensen samenbrengt en hen een goed gevoel geeft tijdens het winkelen. Ik wil mijn best doen om je mijn liefde voor de tas te laten zien en je goede informatie te geven. Daarnaast zal de blog u voorzien van een goed uitzicht op de markt en op mijn tas, een mening die ik zal gebruiken om mijn meningen en ervaringen duidelijker te maken en om anderen te helpen om goede beslissingen te nemen.

Mijn vader zei altijd dat ik iets nieuws moest maken met elke tas die ik draag. Dit jaar begin ik met een nieuwe tas: The Lotte Bag: Lotte was een van de meest innovatieve en succesvolle bedrijven in de 20e eeuw. Het verhaal gaat als volgt: in 1907 was Lotte eigendom van hetzelfde bedrijf (Lotte de Nederland) dat de activa van de Nederlands-Indische Compagnie (De Oost-Indië Co) had overgenomen. De Oost-Indië was een Nederlands-Indisch bedrijf opgericht in Oost-Indië in 1564 als een onafhankelijke handelsmaatschappij. In 1906 besloot de Nederlandse regering een particulier bedrijf op te richten in de Filippijnen om handel te drijven met de inwoners van die regio en om de lokale bevolking te helpen hun leven te verbeteren. Na de oprichting van het bedrijf was Lotte de Nederland een van de weinige grote Europese bedrijven die producten en diensten aanbood aan lokale inwoners, met name vrouwen.

Na de oprichting van het bedrijf begon Lotte haar diensten niet alleen aan vrouwen, maar ook aan mannen te leveren.