Dat is hoe ik test

Guus  Verbeek

Ons beleid vindt u hier.

Zoals het er nu uitziet, heeft de industrie geen duidelijke en transparante richtlijnen voor hoe merken moeten omgaan met het gebruik van afbeeldingen en video's in hun advertenties. Dit is wat ons ertoe aangezet om deze blog te starten, omdat we onze lezers en andere influencers een plek wilden geven om hun zorgen te uiten. We vinden dat er meer transparantie moet komen rond het gebruik van afbeeldingen en video's in de industrie. Dit is vooral relevant in de begindagen van Instagram en Snapchat, waar er geen echte definitie is van hoe merkberichten eruit ziet. Wanneer merken hun handtassen aan influencers gaan tonen, kan het moeilijk zijn om te weten waar de lijnen worden getrokken, vooral voor merken die niet in reclamezin willen worden gebrandmerkt. De beste manier om merken te helpen de verschillen en beperkingen te begrijpen van de verschillende manieren waarop ze beelden en video kunnen gebruiken, is door een dialoog te voeren.

We zijn een team dat zich blijft inzetten voor uitmuntendheid en toegewijd is aan het delen van onze kennis. We hebben een zeer sterk team, met expertise van marktleiders op verschillende gebieden: lederbewerking, lederbewerkingsaccessoires, lederbewerkingsconstructie, lederbewerkingsmaterialen, lederbewerkingsmachines, lederbewerkingsmethoden en meer. We zijn een groep mensen die elke dag ons best doen om onze kennis en vaardigheden te delen, zodat onze lezers en klanten in staat zijn om producten te vinden die het beste zijn voor hun eigen specifieke behoeften.

Bedankt voor het lezen van onze blog en we hopen dat u de producten die we met u delen te vinden om van grote hulp. Als u contact wilt opnemen, vul dan ons contactformulier in om onze kennis, expertise en passie voor lederbewerking, lederbewerkingsproducten en andere leergerelateerde zaken te delen en een gratis proefversie van 30 dagen van onze diensten te krijgen. Houd er rekening mee dat deze service alleen beschikbaar is voor degenen die zich hebben geregistreerd bij ons e-mailadres. Bedankt en hebben een geweldige dag.

We hebben nog nooit een negatief resultaat gehad in het verleden, maar ons beoordelingsproces evolueert voortdurend met nieuwe informatie die kan worden ontdekt.

Ik ben geen wetenschappelijk expert, maar ik ben een zeer goed afgerond persoon die het belang van zorgvuldig onderzoek en kwaliteitscontrole waardeert. Mijn doel is om een goed afgeronde beoordeling voor alle merken die ik nuttig vind en aan te bevelen. Als u opmerkingen, vragen, of hebben geen interessante inzichten of suggesties, laat me een reactie, en ik zal mijn best doen om te antwoorden. Ik ben altijd blij met feedback en correcties van mijn klanten, en neem contact met mij op via een reactie of een post op mijn blog. Bedankt voor het lezen. Klik op de afbeelding om groter te bekijken. In de eerste foto, u zien hoe de handtas voelt en hoeveel ruimte het heeft wanneer gesloten.