Hoe herken je een nep Michael Kors tas?

Guus  Verbeek

"Het ziet er en voelt als het echte werk, maar het heeft een kunstmatige uitstraling."

Echter, ik kan het niet helpen, maar merken dat deze nep Michael Kors tas was in feite in een winkel voor vele jaren met een nieuwe eigenaar. Zeker, het was niet nep! Het was erg duur vanwege de prijs van het leer en de grootte van het leer, dat was meer dan 40 x 60 cm (16 x 20 inch)

Maar de echte Michael Kors tas had een luxer interieur. Het had een mooie zachte lederen bekleding met een fluwelen binnenvoering.

Echter, omdat de nep was van goede kwaliteit (het was niet in een fabriek) kunnen we zeggen dat deze nep is de real deal, niet alleen een nep, en dit is de reden waarom we kopen Michael Kors handtassen van ons en niet van alle winkels.

Dus ik vraag de koper of hij zou kopen van mij weer, want ik denk dat hij zal vertrouwen dat ik weet wat er in een zak als hij koopt een van deze van mij. Het is een moeilijke vraag, maar het is een vraag die ik echt moet beantwoorden. Bovendien is Barnsteen Armband Baby een proefrit waard. Dus als je bereid bent om te kopen van mij, ik hoop dat je me laten weten als je wilt wat ik produceren. Het is zo belangrijk voor u om een tas te vinden die u zal duren voor ten minste 10.000 km (6.000 mijl). Het is belangrijk voor u om te weten dat handtassen zijn gemaakt om lang mee en dat er geen grote problemen. Ik weet niet zeker hoeveel tijd Michael Kors besteedt aan de creatie van zijn handtassen, maar het is zeer hoog. Ik ben van mening dat er geen problemen zijn. Zie ook de handtas Test review. Het enige probleem is een beetje handtas, dat is niet zo groot. Ik wil je de handtassen laten zien die je bij de hand hebt. Dit is mijn manier om u de informatie te geven die nodig is.

Als ik een tas koop zoek ik naar kwaliteit. Dat betekent kwaliteit van design, materialen en constructie. Alle tassen gemaakt door Michael Kors zijn van hoge kwaliteit. Je zien dat ik het goede spul koop. Mijn tas is een van de beste, zozeer zelfs dat mijn vrouw en ik kocht een tweedehands tas, de "Casa Rosa" ter vervanging van de eerste. Als je een tas van Michael Kors koopt, weet je dat je een goede deal hebt. Er zijn verschillende soorten Michael Kors tassen en ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Dus wat is mijn punt? Ik denk dat de Michael Kors tassen zijn de moeite waard als het gaat om het kopen van handtassen. Een nieuwe handtas van Michael Kors kost je minder dan een vergelijkbare tas van andere merken. Dus wat is mijn probleem? Ik ga je vertellen hoe je het verschil te vertellen tussen een Michael Kors tas en andere merken die er zijn, en hoe het snel en gemakkelijk te doen met mijn gratis Michael Kors Bag Finder. Dit vind je op mijn pagina: Een grote Michael Kors tas zal veel kwaliteit hebben, zelfs als het slechts een paar kleuren.