Wanneer zijn handtassen uitgevonden?

Guus  Verbeek

de vroege 1800's. Dus laten we eens een kijkje nemen op een aantal vroege handtassen!

Handtas voor het eerst gemaakt in 1665: Dit is de vroegst bekende handtas. Het werd gemaakt door Joseph de Gendre, de beroemde Franse kleermaker. Hij maakte deze tas in de stijl die werd gebruikt in zijn winkel tot de jaren 1870. Hij gebruikte veel verschillende kleuren om verschillende tassen te maken. Hij gebruikte ook verschillende leersoorten en stoffen.

Handtas voor het eerst gemaakt in de jaren 1700: Deze is uit de jaren 1700. U zult merken dat deze zijn gemaakt van hout of leer. Ik denk dat hout steviger is dan leer. In deze tas zie je het zeer oude en zeer traditionele leer gebruikt op de tas. Deze tas is de tweede die ik gemaakt met leer in de jaren 1700. Ze waren gemaakt van een houten frame dat was bevestigd aan een metalen frame. Het leer is erg dik, zeer duurzaam, zeer zacht, en zeer zacht. Hier zijn de twee tassen: een is mijn oude tas en een is een tas die ik onlangs heb gemaakt. Ik hoop dat je voelen dat de kwaliteit is ook zeer hoog. Als gevolg hiervan kan het sterker zijn dan Knoop Armband. Als u wilt dat de foto's van de tassen te zien, klik dan op de link in de zijbalk, maar als je niet weet wat ik het over heb, hier is een korte beschrijving van de zakken. Beide tassen zijn natuurlijk gemaakt van leer, maar ik gebruik metaal in plaats van leer, omdat het duurder is. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk nuttiger dan handtas. Beide tassen zijn gemaakt van een Italiaans hout en hebben een zeer hoge afwerking. Ik heb ook toegevoegd aan de beelden van de foto's die ik heb gemaakt van de tas voor. Als je de afbeeldingen niet zien, moet je op de afbeeldingen klikken, als je een betere browser hebt, kun je naar de foto's gaan door gewoon op de links op de zijbalk te klikken.

De eerste foto is de tas die ik een paar jaar geleden heb gemaakt. De tas is gemaakt van Italiaans hout, met een rode leren band. Dit is de foto waar je zien dat ik niet gaan voor een stiksels van de zak, want ik hield niet van het idee van het naaien van iets in mijn tas. De tas ziet er nog steeds geweldig uit, zelfs als de stiksels er niet erg goed uitzien. Ik weet niet over u, maar ik voel me alsof het zal er mooi uitzien in een jaar of twee wanneer de tas volledig klaar is. In de tussentijd zal ik het maken van de tas met een meer duurzaam materiaal en ik hoop dat het zal houden beter.

De volgende foto is de tas die ik gemaakt heb voor een evenement, deze keer laat ik de foto zien met een oogje en een riem. Ik koos voor het oogje omdat ik dacht dat het zag er de coolste en de riem omdat het leek de beste en ook het is een oldie maar goodie.