Wat zijn de nadelen van handtassen?

Guus  Verbeek

Het belangrijkste is dat je de tijd hebt. Ik denk niet dat mensen begrijpen hoe moeilijk het is om tijd te hebben om een goede handtas te maken. Elke nieuwe tas moet een speciaal ontwerp of een perfecte pasvorm hebben. Al het andere is gewoon een bonus. In tegenstelling tot Workshop Armband Maken, is het merkbaar krachtiger om deze reden. Het is niet altijd mogelijk om zo'n tijd te vinden. Ik heb het over het ontwerp, de pasvorm, de kleur, de materialen of de prijs. Het is niet genoeg om te zeggen dat handtassen geen nadelen hebben, we moeten ook weten dat handtassen voordelen hebben.

Ik denk dat het belangrijk is om een goede tas te vinden. En als je zo'n tas vindt, is het belangrijkste het ontwerp. Hoe de tas eruit ziet met de hand en de handen die, naar mijn mening. Het kan niet alleen de kwaliteit van de tas, maar ook het materiaal is gemaakt van. Wat zijn de beste materialen om te gebruiken om een tas te maken? En wat is de beste manier om te voorkomen dat de tas vies en uit de handen? Dit zijn allemaal belangrijke vragen. Design en materialen Ik ben een expert op het gebied van design, over de materialen die in een product worden gebruikt en ik maak een tas met mijn eigen hand. Dus, ik wil praten over de handtassen die ik heb gekocht, over de dingen die ik heb geleerd en hoe ik de best mogelijke handtas kon maken. Als ik naar mijn collectie kijk, gaat het niet alleen om een grote collectie tassen, maar ook om mijn eigen handwerk. Als ik een tas maak, probeer ik het te maken alsof het door mijn hand is gemaakt, alsof ik je een klein stukje van mij ga laten zien en wat ik leuk vind aan het maken van een handtas. Mijn eerste tas Hier is een tas die ik bij me had in een oude winkel. Bijgevolg is het zeker beter dan Tiffany's Ring. Het is een gewone tas. De naam is Meeuwse Het Boek van Wachter. Ik heb het niet gekocht, maar ik heb het nog steeds. En ik denk dat ik het in handen kreeg, toen ik in een winkel was. Dus ik voel dat dat de dag was waarop ik een meester werd in het maken van handtas. Ik draag het nog steeds. Het is een zeer mooie tas. Maar ik ben nog steeds een beginner als het gaat om het maken van tassen. Dus het is moeilijk om te laten zien wat ik vandaag doe. Zelfs handtas kan een testrun zijn.

Ik maak dingen als tassen. Het is een hobby en niet mijn primaire baan, maar ik maak nog steeds dingen. Ik maak tassen omdat ik hou van het maken van dingen en dat is wat maakt het leven goed. Ik maak de tassen met mijn handen. Geen werktuig of werktuigmachines.